Prosjektdokumenter

- OBS! Vi jobber med oppdatering av hjelpefilene.
Topp  Forrige  Neste

Prosjektdokumenter

 

Hvert prosjekt har et eget dokumentregister hvor du kan lagre relevante dokumenter, bilder og annet som er viktig å ha samlet et sted. Her kan du opprette nye mappestruktur eller du kan importere fra bedriftsmaler. Du har mulighet til å dele dokumenter med prosjektdeltakere enkelt ved å dele en mappe.

 

Generelt er funksjonaliteten like som i de andre dokumentregistrene i systemet se tema "dokumenter" i bedrift for å lære mer.

 

Ønsker du å hente hele mappestrukturer med innhold fra malene dine velger du "Legg til fra mal" deretter markerer ønsket mappestruktur, deretter "Kopier mappe". På denne måten kan du raskt få en ønsket struktur.

 

(forts. under bildet)

Prosjektdokumenter med deling

 

Deling av dokumenter

 

Når det opprettes en mappe i dokumentregisteret er den i utgangspunktet en intern mappe. Det vil si at det er kun prosjektadministrasjonen i prosjektet som vil ha denne mappen tilgjengelig i prosjektområdet. Ønsker du å dele innholdet i en mappe med prosjektdeltakerne dine kan du enkelt kjøre dette ved å trykke på knappene til høyre for mappen (se markerte knapper i bildet over). Ved å trykke på denne har du tilgjengeliggjort mappen med innhold for deltakere av prosjektet og de kan se disse på "Min Side" eller i app. For å fjerne delingen trykker du på knappen ogjen og innholdet er ikke tilgjengelig lenger.

 

Du kan dele mapper i hvilket som helst nivå. Brukere vil da se mappene høyere oppe i strukturen for å kunne navigere til den delte mappen, men de vil ikke se innholdet i mapper som ikke er delt.

 

Noen mapper vil alltid være delt. Bildegalleri og Produksjonsunderlag kan man ikke fjerne delingen på.