Bruk av Microsoft online

- OBS! Vi jobber med oppdatering av hjelpefilene.
Topp  Forrige  Neste

Bruk av Microsoft online

 

Verktøyene fra Microsoft er kraftige verktøy men har ingen mulighet for å endres så de må brukes slik Microsoft ønsker. Vi har derfor sett det nødvendig å gjøre noen endringer det er greit å være klar over.

 

Topptekst

 

Man kan ikke lenger legge inn eller endre topptekst direkte i editoren, dette må gjøres fra dokumentlisten. Eller man kan åpne filen i Holteeditoren og gjøre det derfra.

 

Topptekst i Microsoft

 

Versjonshåndtering

 

Versjonshåndtering i Microsoft online er nødt til å være litt annerledes, den er noe mer manuell men også mer kontrollert. Nå vil man jobbe på samme versjon av et dokument helt til man bevisst går inn å lager en ny versjon av dokumentet. Etter man har gjort dette vil man jobbe på neste versjon helt til man velger å lage enda en ny versjon. Se under hvordan man lager ny versjon av et dokument.

 

Ny versjon

 

 

Flettefelter

 

Egendefinerte flettefelter er ikke mulig i Microsoft online, så for å legge inn flettefelter i et dokument må man bruke Holteeditoren. Flettefeltene som ligger inne i en fil vil også flettes selv om man åpnet filen i Microsoft online det er kun legge til nye som ikke er mulig. Se under hvordan du åpner en fil i Holteeditor. Maler vil åpnes i holteeditor som standard.

 

Apne i Holteeditor