Jobbe i tidslinjen

- OBS! Vi jobber med oppdatering av hjelpefilene.
Topp  Forrige  Neste

Jobbe i tidslinjen

Kalenderen vil gi en oversiktlig visning av de oppgavene innlogget bruker har blitt ansvarliggjort. Du vil kun se oppgaver for brukeren som er logget inn. Du vil kunne velge å se oppgaver fra alle områdene i systemet, eller kun fra spesifikke prosjekter ved å bruke valgene i toppen. Her har du også mulighet til å filtrere frem en spesiell type oppgave ved å bruke filteret under knappen «Filter».

Forts. under bildet

Min side - Hovedvisning

Lage oppgaver

Det er flere måter å lage en oppgave i tidslinjen. Den enkleste og mest nøyaktige er å markere ønsket tid i kalenderen, deretter trykke på ny oppgave. Det vil da åpne seg en ny oppgave innlogget bruker satt som ansvarlig og område markert som start og sluttidspunkt for oppgaven. Dette er bare forslag, så man kan redigere alt herfra. Merk at velger du en min side oppgave vil du ikke kunne velge noen andre ansvarlige for oppgaven. Mens for prosjekt kan du kun velge allerede eksisterende deltakere av dette prosjekter. Dette gjør bedriftsområdet er et sterkere verktøy enn min side. Du har de samme mulighetene til å lage nye prosjekter direkte her som i bedrift gitt at du har rette tilganger i systemet.

Forts. under bildet

- Ny oppgave

Forts. under bildet

Min side - Oppgave dialog

Forts. under bildet

Min side - Oppgave ferdig

En annen effektiv måte å lage en oppgave på er å dobbeltklikke på ønsket tid i kalenderen.

TIPS! For å få rask informasjon om oppgaven utover det som kalenderen kan man holde musepekeren over en oppgave.

Endre oppgaver

Endring av oppgaver skal være meget enkelt i Holte ressursplanlegger. Ved å dobbeltklikke på en oppgave i kalenderen vil man åpne oppgaven og kan gjøre de endringene man ønsker.

Ønsker man å bytte tid oppgave kan man enkelt gjøre det ved å klikke og holde på en oppgave deretter dra den til ønsket sted.

Om det viser seg at en oppgave vil ta lenger eller kortere tide enn forventet kan man trykke og holde helt i enden på en oppgave for å dra den lenger eller gjøre den kortere. Dette gjelder også for alle personer tilknyttet oppgaven.

Slette oppgave

For å slette en oppgave kan man dobbeltklikke på en oppgave, for å så trykke slett. Man kan også trykke på søppelkassen til høyre på en oppgave.