Turer

- OBS! Vi jobber med oppdatering av hjelpefilene.
Topp  Forrige  Neste

Bedriftens Turer

 

Få oversikt over alle turer gjort med alle registrerte kjøretøy. Systemet logger automatisk alle detaljer myndighetene krever for en godkjent kjørebok.

 

For å legge til en manuell tur i Kjøreboken kan du trykke på "Legg til tur". Deretter fyller du inn ønskede detaljer om turen.
Finn rett tur ved å filtrere eller søke deg frem.
Bruk filtrene i toppen for å finne en spesifikk sjåfør, et kjøretøy, yrkes eller private turer samt turer som er godkjente eller ikke.
Bruk filter for å finne turer som er låste eller som ble utført spesielle tider i døgnet.
Ved å bruke sjekkboksene til venstre kan du markere turer og låse, godkjenne eller slå sammen flere turer samtidig.
For å raskt endre status på en tur, kan du trykke på pilen ved siden av detaljer og endre derfra. Her kan du også sette en enkelt tur som låst eller godkjent.
Trykk på pilen ved siden av en tur for å raskt se detaljer.

 

Fortsetter under bildet.

Bedrift - Turer

 

 

Filtre

 

Filtrene et til for at du skal kunne finne akkurat den informasjonen du ønsker. Enten det er om kjøring utenfor arbeidstid, eller turer det skal utbetales kjøregodtgjørelse på.

 

Er det noe du alltid vil sjekke kan du lagre et oppsett av filter som standard. Da vil det være disse filtrene som er aktive når du åpner dette vinduet. Trykk på pilen ved siden av "Hent standardfiltrering" for å lage denne standardfiltreringen. Trykk "Hent standardfiltrering" om du har endret filtrene og vil tilbake til standard.
Du kan lagre så mange oppsett av filter du ønsker for å raskere hoppe mellom forskjellige søkekriterier. Trykk på "Lagre filter som" for å lagre et oppsett, velg deretter et navn som passer til filtreringen.
Trykk på de forskjellige filteroppsettene for å hoppe mellom dem.
Du sletter ved å trykke på søppelkassen.

 

clip0316

 

 

Spesifisere tur

 

For å endre eller legge til detaljer på en tur må du først finne turen du ønsker å endre, deretter trykke på detaljer. Du kan også se og endre detaljer ved å trykke på pilen ved siden av turen.
Her kan du endre de detaljene som er lov til å endre på en tur. Disse detaljene er; kommentarer, sjåfører, formål og legge til prosjekt. For å legge til prosjekt må sjåføren være deltaker av det aktuelle prosjektet.
Legg inn kostnader eller andre kompensasjoner ved å trykke på "Legg til" under henholdsvis kompensasjoner og kostnader.

MERK! Kompensasjoner vil kun være mulig å legges til om det er en privat bil og det er en yrkestur. Det må være en yrkestur for å legge inn kostnader, men det spiller ingen rolle hva slags type kjøretøy det er.

Du kan koble turen til et prosjekt eller legge inn formål ved å bruke feltene for dette.
For kjøregodtgjørelse må turen låses før en administrator kan godkjenne denne turen. (Turer kan også godkjennes fra hovedvinduet ved å trykke på den lille pilen ved siden av detaljer)

 

clip0184