Prosjektliste

- OBS! Vi jobber med oppdatering av hjelpefilene.
Topp  Forrige  Neste

Prosjektliste (Listevisning)

 

I prosjektlisten vil du se alle aktive prosjekter du har tilgjengelig i bedriften. Her kan du trykke på "Velg" for å navigere til det ønskede prosjektet. Ønsker du å se ferdige eller arkiverte prosjekter kan du bruke filteret øverst til venstre.

 

Ved å trykke på "Flere valg" kan du velge hvilke kolonner du ønsker å se.
Ved å velge flere prosjekter med sjekkboksene kan du endre status på de valgte prosjektene ved å trykke på "Flere valg" og "Endre status". Da vil du se alle de valgte prosjektene, og du vil kunne sette samme statusen på alle sammen.
Ønsker du å eksportere til Excel trykker du på dette valget. MERK! Det er sortering og de prosjektene du ser du får med i eksporten. Velger du et utvalg med sjekkboksene er det disse du får i eksporten.
Trykk på "Stjernen" for å sette prosjektet som favoritt. Favorittprosjekter vil ligge øverst i listen uansett sortering (du kan ha 10 favorittprosjekter).
Trykk på "Galleri" for å få frem en gallerivisning av denne listen

 

MERK! Statusen du har valgt vil huskes neste gang du åpner prosjektlisten.

 

Prosjektliste (liste)

 

Prosjektliste (Gallerivisning)

 

I gallerivisningen av prosjektlisten vil du se samme listen men med forsidebilder av prosjektene dine. all funksjonalitet er ellers lik.

 

Hold musepekeren over et prosjekt for å se flere detaljer
Trykk på "Stjernen" for å sette prosjektet som favoritt. Favorittprosjekter vil ligge øverst i listen uansett sortering (du kan ha 10 favorittprosjekter).

 

Legge til bilde

 

1.For å legge til bilde til et prosjekt trykker du på bildeikonet øverst til venstre i boksen til et prosjekt.
2.Deretter velger du om du vil laste opp et bilde du har på egen pc ("Last opp bilde"), eller om du vil bruke et bilde som ligger i HoltePortalen allerede ("Velg bilde").
3.Bilder som lastes opp vil automatisk legge seg i bildegalleriet for prosjektet du legger til bilde på.

 

Prosjektliste (galleri)