Oversikt

- OBS! Vi jobber med oppdatering av hjelpefilene.
Topp  Forrige  Neste

Oversikt

 

Viser oversikt over personer som er på byggeplassen.

 

Byggherre

Byggherre hentes i utgangspunktet fra kunden i prosjektet. Kunde kan legges inn under prosjektadministrasjon -> detaljer. Ønsker du å endre på dette kan du trykke på pennen under byggherre.

 

Adresse

Adresse hentes fra adressen på prosjektet. Adresse kan endres under prosjektadministrasjon -> detaljer.

 

Sammendrag

Sammendraget vil raskt vise hvor mange som er på prosjektet nå, hvor mange som nå er registrert ut samt hvor mange som har vært inne ila. dagen.

 

Dato

For å bla tilbake i dager kan du navigere ved å bruke datofeltet eller pilene frem og tilbake.

 

Symboler

Ved siden av hver person vil du få informasjon om registreringene til denne personen. Hold musepekeren over for bedre forklaring.

Grønn innregistrering viser om personen er inne på prosjektet, er denne rød betyr det at de har vært på prosjektet i dag men har registrert seg ut.
Ved gult skilt viser det at brukeren har registrert seg med et gjestekort (disse skal ha kvittering på bestilt byggekort!).
Rødt utropstegn betyr at byggekortet snart går ut, eller har gått ut på dato. Hold musepekeren over for å se når kortet går ut.
Mobiltelefon symbolet viser at denne personen er manuelt registrert inn eller ut.

 

Antall registreringer

For å se alle registreringer til en person kan du trykke på pilen helt til venstre, da vil du se alle registreringer gjort denne dagen.

 

Kontakter i prosjekt

Kontakter du allerede har i kontaktregisteret ditt vil automatisk legges til prosjektets kontaktregister om en ansatt fra bedriften registreres inn på prosjektet.
Nye kontakter som registrerer seg inn på et prosjekt vil kunne legges direkte inn i kontaktregisteret om ønskelig. Dette vises med en penn ved siden av navnet på bedriften. Klikker du på navnet gjøres et søk mot brønnøysundregistrene

og du trenger bare bekrefte rett bedrift for å deretter lagre i kontaktregisteret.

 

Deltakere i prosjekt

Registrer en bruker av systemet seg inn i et prosjekt de ikke allerede er deltaker av så vil de automatisk legges til.

 

Fortsetter under bildet.

clip0177

 

Innregistrering med byggekortleser

Alle registreringer med byggekortleser vil automatisk vises i listen uten at du trenger å gjøre noe som helst. Dette gjelder både inn og ut.

 

Manuelle innregistreringer

Bruker du ikke byggekortleser på prosjektet kan du registrere inn personell manuelt

Trykk på "Manuell registrering"
Fyll inn informasjonen som kreves

TIPS! Bruk gjerne søket mot brønnøysundregistrene for å finne rett bedrift (skriv inn organisasjonsnummer og du vil finne rett bedrift med en gang, eller begynn å søk så vil du kunne velge bedriften.)

Velg tidspunkt personen kom på prosjektet
Ønsker du å lagre brukeren slik at det går raskere å registrere manuelt neste gang kan du det ved å trykke "ja" på kontrollspørsmålet.
Lagrede personer kan velges i listen over kortnummer (du kan også søke i dette feltet.)

 

clip0178

 

Manuelle ut registreringer

Når noen forlater prosjektet er det viktig at de registreres ut. Ved å trykke på knappen ut på ønsket person vil du registrere de ut av prosjektet.