Oversikt

- OBS! Vi jobber med oppdatering av hjelpefilene.
Topp  Forrige  Neste

Bedriftens oversiktsvindu eller "Dashbord"

 

Bedriftens oversiktsvindu er til for å få en rask oversikt over hva som foregår i bedriften. Dette bildet vil samle informasjon fordelt på alle prosjekter, eller annen data som registreres i systemet.

Dette er overordnet informasjon for å gi et raskt overblikk, det anbefales å gå inn i modulene for å få bedre innsyn i detaljer.

 

Her kan man selv tilpasse hva man ønsker å se. Vi bruker begrepet "Miniprogrammer" om de forskjellige områdene (firkantene) i dette bildet. Disse kan du enkelt legge til, fjerne og plassere som du vil.

 

(Fortsetter under bilde)

 

company-dashboard

 

Miniprogrammer:

 

Miniprogrammene er laget for å gi en raskere oversikt over de områdene som er viktigst for deg. Disse kan du legge til eller fjerne etter ønske. Noen av miniprogrammene er interaktive og vil ta deg til det korrekte

område i systemet når du trykker på dem.

 

1.Legge til et miniprogram

 

"Legg til miniprogrammer" ligger under "Oversikt" i venstre menyen. Trykk "Legg til miniprogrammer" for å få opp listen over tilgjengelige programmer.

Marker miniprogrammet for mer informasjon om hva programmet gjør. Trykk "Legg til" for å legge programmet til oversikten din.

 

(Fortsetter under bilde)

 

clip0257

 

Vet du hvilket program du ønsker kan du benytte deg av søket, eventuelt kan du bruke filteret øverst til venstre for å finne ønsket program.

 

TIPS!

Ønsker du å se hvilke miniprogram du ikke har benyttet deg av kan du huke av boksen "Ikke brukte widgets"

 

2. Plassere/ redigere og fjerne miniprogrammer.

 

For å plassere miniprogrammer tar du tak i øverste venstre hjørne (navigasjonspilen) i ønsket miniprogram for å deretter dra den dit du ønsker.
Ønsker du å endre navn gjøres dette ved å klikke på tannhjulet på miniprogrammet.
For å fjerne et miniprogram trykk på "x" øverst i høyre hjørne.